De Crăciun să nu uităm de cei mai trişti ca noi

0
640

Nu o să scriu povestea copilului care a rupt o foaie din caiet, a desenat un brad și l-a pus în colțul camerei imaginându-și un brad adevarat și multe cadouri îngrămădite sub el. Nici despre cel care tremura într-o casă neîncălzită, nu a mâncat de câteva zile dar îl așteaptă pe Moș Crăciun. Și Moșul nu o să vină. Nu o să spun nici măcar povestea Fetiței cu chibrituri. Moșul ăsta a cam îmbătrânit și uită din ce în ce mai mulți copii.

Crezi că o să te gândești în ziua de Crăciun, în timp ce te așezi la o masă îmbelșugată, într-o cameră încălzită la toate aceste povești?

 Crezi că o să te gândești în timp ce smulgi hârtia colorată de pe cadourile tale la copiii care stau cu frunțile lipite de geamurile frumos decorate ale magazinelor și visează că bradul acela este al lor? Oare ai fost mult mai cuminte decât ei încât Moșul nu a uitat să vină la tine?

Crezi că nu ai fi mai fericit dacă în timp ce îți desfaci cadoul ți-ar stărui în minte imaginea unui zâmbet timid dar sincer? Sunt foarte multi oameni triști acum, dar nu-i vede și nu-i aude nimeni.

E Crăciunul dragilor, bucurați-vă de ceea ce aveți și încercați să dați și altora din bucuria voastră. Și nu uitați să- i mulțumiți lui Dumnezeu!

 Crăciun Fericit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.