Fiindcă adversarii din weekend, Becichercu Mic, respectiv Victoria Zăbrani, au declinat în ultimul moment invitațiile în Țara Zărandului, Ineul și Sebișul și-au dat întâlnire din nou într-un amical. Miercuri, divizionara a treia a câștigat cu 3-0, pentru ca de această dată scorul să fie egal: 2-2, cu oaspeții contestând arbitrajul lui Cornel Popa, tehnician în cadrul clubului ineuan.
Oricum, Ineul a arătat o altă față față de precedentul joc direct, în special în prima parte. Gazdele chiar au deschis au deschis scorul prin S. Balaci, printr-un șut la colțul lung de la marginea careului. Oaspeții au întors au întors apoi scorul prin reușitele lui Onțel (care a furat un balon în jumătatea adversă)și Mărgărit, cu o „torpilă” sub bară după o acțiune personală pe partea dreaptă. Egalitatea a fost stabilită de Teședan, cu o execuție din apropiere, după o centrare venită din flancul drept.
Ineul încheie cu un rezultat pozitiv perioada de pregătire estivală, iar peste 5 zile găzduiește Socodorul în prima rundă a noii stagiuni de Liga a IV-a. „Nu prea m-a interesat rezultatul, e vorba de joc, care față de miercuri a arătat mai bine, ținând cont și de faptul că am folosit o echipă mai apropiată de cea cu care vrem să începem campionatul. Sunt mulțumit de primele 60 de minute, după aceea am introdus și juniorii. Normal că mai este de lucru, în prima repriză pe lângă gol am mai avut patru-cinci ocazii, din care puteam să înscriem și poate chiar să tranșăm jocul. Dar, față de meciul de miercuri suntem în creștere, nu am mai făcut atâtea greșeli, pentru că la acea partidă am făcut trei cadouri.” a declarat după partidă Cristian Sculici, antrenorul celor de la Ineu.
Cosmin Merșca, antrenorul secund al celor de la Sebiș, a fost foarte succint cu referire la partidă. „A fost un antrenament bun pentru această perioadă de pregătire, mai ales ținând cont de faptul că noi suntem în cantonament. Ne bucurăm că nu am avut nici o accidentare. Chiar dacă scorul nu e important, în condițiile în care la centru era un arbitru adevărat, probabil am fi câștigat acest joc. Cred că au fost vreo trei-patru faze clare de penalty”.
Formații:
Ineu: Iacob (60 Pușcaș, 85 Tulcan) – Voștinar (78 Dodu), Karmanoczky (60 Hulbăr), Balint (78 Șerban), Hulbăr (78 Dragoș) – Zdrențan (60 M. Ponta) – S. Balaci (78 Ciurdaru), Teședan, Dan Spătaru (60 Denis Mâneran), Mâneran (63 Belei) – Berari (46 Berar).
Sebiș (prima repriză): Jianu – Poștoarcă, Pîslaru, Cazacu, Pop – Ciochină, Rugină – Cl. Vereș, Petculescu, Anghel – Onțel
Sebiș (repriza a II-a): G. Ga- kos – Poștoarcă, Moisi, Dumitrache, Stepancev – Ruță, Pintea – Susan, Mărgărit, Goșa – Onțel.

Recomandările redacției