De joi se vând bilete la UTA – Poli! Vezi cât costă și câți fani timișoreni vor avea acces pe stadionul „Motorul”

0
574

Sâmbătă, 4 mai, la ora 13:30, e programat cel mai așteptat moment al primăverii fotbalistice arădene, derby-ul vestic UTA – ASU Poli Timișoara. Clubul UTA a stabilit prețurile și programul de vânzare al biletelor pentru confruntarea ce contează pentru etapa a 23-a din liga secundă.

– Bilet adulți UTA – ASU Poli: 25 de lei;

– Acces pentru toate cele trei meciuri rămase de disputat pe teren propriu (UTA – Poli, UTA – Aerostar și UTA – Petrolul): 45 de lei;

– Bilet copii UTA – ASU Poli: 5 lei;

– Abonamentele emise sunt valabile necondiționat

Programul de vânzare al biletelor este următorul:

Joi, 2 mai 2019, orele 12:00 – 18:00, la sediul clubului (Calea Victoriei, nr. 20)

Vineri, 3 mai 2019, orele 10:00 – 18:00, la sediul clubului (Calea Victoriei, nr. 20)

Sâmbătă, 4 mai 2019, orele 10:00 – 13:00 stadionul ”Motorul”.

Accesul în tribune se face începând cu ora 12:00.  

300 de bilete pentru galeria „alb-violetă”

Mai mult, gruparea fanion a Aradului a anunțat că va deschide porțile arenei din Aradul Nou pentru 300 de suporteri ai lui ASU Poli, cifră considerată rezonabilă pentru susținătorii de pe Bega. Aceștia absentaseră la ultimele două „ciocniri”cu „roș-albii” din județul nostru, cea din 2017, tot de pe „Motorul” și cea din primăvara lui 2018, de la Șiria. La această ultimă dispută, nu a luat parte nici galeria UTA-ei, în semn de solidaritate cu rivalii lor.

De această dată, însă, ambele „tifoserii” vor fi la locul lor, timișorenii fiind de acord și cu prețul biletului de intrare – 25 de lei. „Anul trecut am dat și 30 de lei pe acel pachet, nu cred să fie probleme acum. Și, oricum, am mai plătit și sume mai mari de-a lungul timpului, cum a fost cazul meciului cu Bistrița, când am scos din buzunare câte 60 de lei. Important este că ne putem susține echipa într-un număr rezonabil. Am înțeles de la Jandarmerie că cele 300 de bilete oferite în primă instanță de clubul gazdă ar mai putea fi suplimentate cu 100 la fața locului, dar asta rămâne de văzut dacă va fi așa. Fiind primul meci pe „Motorul” pentru galeria noastră, suntem curioși și noi cum va ieși totul, pentru noi contează mult ca echipa să scoată ceva din această întâlnire. La situația din clasament, orice punct contează. Așadar, meciul cu UTA e important din toate punctele de vedere, sperăm ca și jucătorii noștri să înțeleagă foarte bine acest lucru și să evolueze în consecință”, ne-a declarat Sebastian Novovic, liderul peluzei „alb-violete”.

„Mihalcea” mai spune că galeria polistă va face, probabil, deplasarea la Arad cu trenul. E de așteptat ca forțele de ordine să-i oblige pe timișoreni să coboare la gara din Aradul Nou, nu ca acum doi ani de zile, când au mărșăluit prin tot orașul în drumul lor spre curtea de pe strada Constituției, de unde au încercat să se facă auziți de favoriți. Sectorul rezervat galeriilor formațiilor oaspete e situat în stânga tribunei oficiale și e lipsit de scaune.

Înainte de derby-ul de sâmbătă, UTA ocupă locul 8 în clasamentul ligii secunde, cu 44 de puncte, în timp ce poliștii sunt pe 13, cu 38 de puncte strânse, la trei lungimi de undă de Energeticianul, prima formație aflată sub linie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.