De la 1 August, arădenii nu mai au voie să reproducă porci în gospodării

0
2632

Un lucru deosebit de îngrijorător pentru arădenii care se ocupă cu creșterea porcilor în gospodăriile proprii. De la 1 august nu vor mai avea voie să reproducă animalele, ci să crească doar pentru consum personal.

Începând cu această dată este interziză creșterea scroafelor în curțile oamenilor. Țăranul nu va mai avea voie să vândă porci sau produse din propria gospodărie, pe bază de carne de porc. De asemenea gospodarii arădeni, pot crește aceste animale, doar pentru consum propriu, iar achiziția purceilor se va face doar din ferme specializate, conform unei ordonanțe de urgență a Guvernului.  

,,Au premeditat că românii vor fi preocupați de concedii și vor putea da pe la spate noua Ordonanță de urgență a Guvernului României prin care vor distruge definitiv satele românești.

Această Ordonanță de urgență a Guvernului  va distruge toată economia. Din 1 august, România va importa peste 90% din necesarul de carne de porc!!!

Românii vor mânca numai carne de porc injectată sau proci crescuți intensiv, cu concentrate, antibiotice și acceleratori de creștere!”, spun revoltați producătorii de carne de porc.

Peste 8.000 de lei va fi amenda pentru cei care vor încălca noua lege.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.