De la Ineu, la U. Cluj și acum în Italia: Mâneran – aproape de un transfer la Fermana

0
559

Într-un singur an de zile, bocsiganul Denis Mâneran a făcut salturi importante în cariera sa. Universitatea Cluj l-a transferat în luna februarie de la divizionara a patra, CS Ineu, iar acum clubul de pe Someș l-ar putea ceda mai departe, pe o sumă frumoasă de bani, în Italia.
Mijlocașul de 17 ani a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști ai „șepcilor roșii” în campionatul Ligii Elitelor U19, iar după deplasarea de la Timișoara, câștigată de echipa sa cu
2-1 contra lui ASU Poli, a fost căutat de un agent de jucători italian. Este vorba despre Luciano de Georgis, de la Egoal Sport Agency, care după ce a obținut acordul conducerii clubului de pe Someș, l-a dus pe tânărul fotbalist arădean în Peninsulă. „Denis este la echipa de tineret a clubului Fermana, care e prima în campionatul Primavera la nivel de Serie C. Timp de o săptămână, susține probe de joc, dar sunt șanse bune să rămână aici și, treptat, să facă pasul și la prima echipă. Vreau să le mulțumesc domnilor conducători de la U. Cluj, Radu Constantea, Daniel Stanciu și Marius Stan pentru că i-au permis să vină în Italia și să-și demonstreze calitățile”, ne-a declarat de Georgis.
Denis Mâneran este însoțit la Fermana și de mama sa și la finalul acestei săptămâni va avea parte de un răspuns defintiv din partea grupării ce activează cu echipa de seniori în grupa B din Serie C.
La Universitatea, bocsiganul s-a antrenat în ultimele luni cu prima echipă, însă nu a apucat să debuteze în Liga a II-a. Născut pe 24 iunie 2002, mijlocașul ofensiv de bandă, care la Cluj a fost trecut în centrul liniei mediane, a început să lucreze cu Cristian Sculici, la Ineu, în anul 2013. La „U” a plecat ca și fotbalist al Academiei Brosovszky, care a păstrat 30% din drepturile sale federative și, bine­înțeles, e direct interesată de un posibil transfer al lui Mâneran la Fermana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.