irimiapasscDincolo de patimile ce le-a născut întâlnirea în sine între CS Ineu şi Şoimii Pâncota (scor 1-1), care au adunat destui fotbalişti buni din judeţul nostru, pentru trei dintre componenţii combatantelor amicalului de sâmbătă dimineaţa a avut şi o altă savoare. În porţile celor două formaţii au intrat din primele minute naşul Cristi Irimia şi finul Ovidiu Paşcalău, pe teren, în culorile formaţiei zărăndane mai apărând şi Cornel Nădăban, şi el finul lui Irimia.
De această dată, fostul mijlocaş al UTA-ei nu i-a dat deloc de lucru goalkeeperului ce a îmbrăcat şi el tricoul „Bătrânei Doamne”.
„Colegii mei au jucat bine, nici nu l-am văzut pe teren pe Nădă. În schimb, celălalt fin a fost tăvălit rău în noroi de atacanţii noştri. Chiar pot spune că de astăzi, Ineul are un jucător negru”, a glumit Irimia. Pe acelaşi ton a venit şi răspunsul lui Păşcălău: „Eu am încă vârsta la care îmi place să-mi fac meseria, să plonjez, să apăr, să-mi ajut cum pot mai bine colegii. Îmi pare bine că naşul meu nu a avut ce apăra, nu a riscat o accidentare la anii lui, iar naşa nu are ce spăla. Şi aşa e scump detergentul în ziua de azi”, a replicat portarul Ineului.
Totuşi, Nădăban a avut o ocazie la poarta pâncotanilor, dar cel care i-a refuzat golul din lovitură liberă a fost tânărul Roberto Bodea.

Recomandările redacției