De la tango la rock, alături de Filarmonica Arad

0
452

După minunatul concert de colinde din Ajunul Crăciunului, Filarmonica Arad va reveni, on-line, cu un ultim concert din 2020, concert care va fi transmis, tot pe pagina sa de Facebook, în data de 26 decembrie, de la ora 19: „De la tango…la rock”. 

Instrumentiștii vor fi dirijați de Daniel Neagu și vor interpreta melodii precum Amapola (José Maria Lacalle), Por una cabeza (Carlos Gardel), Oblivion (Astor Piazzolla), Torna a Surriento (Ernesto de Curtis), Fascination (Fermo Dante Marchetti), La Cumparsita (Gerardo Matos Rodriguez), El Choclo (Ángel Villoldo), Les Parapluies de Cherbourg (Michel Legrand). De rock se vor ocupa membri formației „Ceitrei”: Ciprian Emin Mateian – chitară/voce, Tiberiu Back – chitară bas și Sergiu Nădăban – percuție.

„Rumba, tangoul argentinian sau valsul, așa cum au fost ele materializate în partituri semnate de José Maria Lacalle, Carlos Gardel, Astor Piazzolla, Fermo Dante Marchetti, Gerardo Matos Rodriguez sau Ángel Villoldo, sunt sugestiile noastre pentru un nou program al ansamblului de coarde al orchestrei simfonice, cuprins în prima parte a transmisiunii live, în seara de 26 Decembrie 2020, sâmbătă, de la ora 19.00, pe pagina de Facebook a Filarmonicii Arad.

În aceeași notă de divertisment, am strecurat printre cele câteva titluri de senzație ale ringurilor de dans, partituri de canțonetă napolitană sau musical cu o carieră la fel de impresionantă: Torna a Surriento sau Les Parapluies de Cherbourg își probează și ele, încă odată în plus, atemporalitatea.

Iar pentru un final cu totul neconvențional, câteva titluri rock!

Ciprian Emin Mateian (chitară/voce), Tiberiu Back (chitară bas), Sergiu Nădăban (percuție), sau mai simplu spus, CEI TREI, trupa arădeană de muzică rock aflată acum la început de drum, vă îndeamnă să le rămâneți alături și să îi ascultați!”, se arată în descrierea evenimentului.

Filarmonica urează toate cele bune arădenilor și îi așteaptă la concerte atunci când va fi posibil. 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.