ultimulStagiunea 2013 a Teatrului de Vară a ajuns aproape de final. Ultimul spectacol va avea loc miercuri, 28 august, de la orele 21. Este vorba despre un concert cameral nocturn, intitulat „În vraja muzicii”. Programul acestui concert include trei creații de referință din literatura muzicală universală care nu mai au nevoie de nici un fel de prezentare: J.S.Bach – Suita în si minor, A. Vivaldi – „Anotimpurile” și W.A. Mozart – „Mica serenadă”. Soliştii, violonistul Dorel Bîc şi flautistul Constantin Talmaciu vor fi acompaniaţi de Orchestra de cameră a Ansamblului Johann Strauss Modern.
„În celeste acorduri mozartiene, seara de miercuri 28.08.2013 va stinge flacăra sezonului estival al Teatrului de Vară îndemnând publicul la meditație, invitându-l să rezoneze  în muzica sferelor până la viitorul sezon”, ne-au declarat organizatorii.
Vă reamintim că flautistul arădean Constantin Tălmaciu, unul dintre cei doi solişti ai concertului cameral nocturn „În vraja muzicii”, a fost invitat la începutul acestei luni să susțină un concert în calitate de solist concertist la renumita Catedrală Sfântul Stefan din Viena, interpretând aceeaşi Suită în si minor de J. S. Bach. Realizarea instrumentistului arădean este cu atât mai mare cu cât seria concertelor susținute în această Catedrală se bucură de un mare prestigiu, atrăgând un public foarte numeros.

Recomandările redacției