ajutoarePrimăria Oraşului Pecica reia distribuirea ajutoarelor alimentare primite de la Uniunea Europeană începând de luni, 21 ianuarie 2013.
Listele cu beneficiarii au fost întocmite la nivelul instituţiilor judeţene şi sunt afişate în curtea clădirii secundare a Primăriei (cea lângă Policlinică), tot acolo fiind împărţite şi produsele, de luni până vineri, între orele 9 – 15.
Cei aflaţi pe lista beneficiarilor PEAD 2012 sunt familiile şi persoanele singure beneficiare de ajutor social, persoanele cu handicap grav şi accentuat, pensionarii sistemului public de pensii cu venituri sub 400 lei şi şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi.
Din păcate, Consiliul Judeţean Arad a transmis autorităţilor locale că, potrivit informaţiilor primite de la Agenţia de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură,  livrările a două dintre produsele ce fac obiectul ajutoarelor ali­mentare de la Uniunea Europeană, respectiv uleiul şi făina, au fost sistate. Motivul este că firma din Bulgaria care a fost contractată nu şi-a îndeplinit obligaţiile contractuale.

Recomandările redacției