femei pnl

Organizația Municipală de Femei a Partidului Național Liberal Arad își continuă seria de acțiuni caritabile în folosul copiilor și tinerilor defavorizați.

Astfel, președintele Organizației Municipale PNL Arad, Geanina Pistru, consilierul municipal Mariana Cismașiu și președintele Organizației Municipale de Femei PNL Arad, Adina Dumitrean, s-au gândit că sărbătoarea lui Moș Nicolae trebuie să reprezinte un moment de bucurie pentru toți copiii. Drept urmare,  au demarat un proiect caritabil pentru zeci de copii aflați în situații nu tocmai fericite. Pentru început, peste 40 de copii defavorizați din cadrul Centrului „Vis de copil” din Arad, au fost vizitați de către femeile liberale. Care nu au venit cu  mâna goală, ci cu sacul plin de daruri. Iar  copiii s-au arătat foarte bucuroși de darurile primite cu ocazia sărbătorii lui Moș Nicolae.

Această acțiune caritabilă, parte din calendarul de activități al Organizației Municipale de Femei PNL Arad, are ca scop promovarea importanței școlii în viața tinerilor și integrarea cu succes a acestora într-o societate educată și sănătoasă“, a spus Geanina Pistru.

Recomandările redacției