UPDATE: Astăzi, în jurul orei 17. 10, un bărbat de 51 de ani, din Pecica, a condus un autoturism pe DJ 682, în localitatea Satu Mare (comuna Secusigiu), dinspre Arad spre Periam, iar în dreptul unui imobil a surprins și accidentat mortal o femeie de 67 de ani, care se deplasa in aceeași direcție de mers. Aceasta, fără sa se asigure, a efectuat un viraj la stânga prin fața autoturismului, iar în urma impactului a fost proiectată într-o altă femeie de 30 de ani, care se deplasa în calitate de pieton pe marginea părții carosabile pe sensul opus de mers. Femeia de 30 de ani a fost rănită ușor.
Se continuă cercetarile pentru ucidere din culpa și vătămare corporală ușoară.

 

UPDATE: Din nefericire, femeia a decedat. 
Pietonul a fost rănit ușor, iar conducătorului auto i s-a făcut rău. Șoferul a fost transportat la spital, cealaltă persoana implicată în eveniment nu a necesitat îngrijiri medicale

 

Un alt eveniment rutier grav a avut loc la Secusigiu, petrecut acum puțin timp.
Un bărbat a condus un autoturism și a accidentat grav , posibil mortal, o femeie de aproximativ 70 de ani, care se deplasa de bicicletă.
În eveniment a mai fost implicat încă un pieton, care se deplasa pe marginea drumului. A fost solicitat elicopterul SMURD.

Recomandările redacției