În mare parte ne-am obișnuit cu stilul de lucru al firmelor ce se ocupă de imaginea orașului. Suntem aproape de nivelul unei comune, încă mai avem de lucrat însă în câțiva ani ajungem și acolo. Recent, în Piața Avram Iancu au fost plantați zeci de arbori, chiar dacă e iarnă, însă noi nu suntem pomicultori așa că nu comentăm aceste decizii și nici amplasarea acestora.
Totuși, să plantezi zeci de copaci în decembrie, iar la numai câteva zile distanță să îi scoți și să astupi găurile ca și cum nu ar fi fost nimic, lasă loc de multe întrebări. Spre exemplu, cine este de vină pentru gafa angajaților, care a fost făcută din bani publici…banii arădenilor. Totuși, nimeni nu răspunde la astfel de întrebări, iar la noi în sat vedem cum Dorel, Gigel, Călinel plantează copaci anapoda sau astupă locul unde au fost plantați cândva alți arbori cu pavele.
Nu ne mai miră nimic, însă stăm nepăsători la un masacru al orașului, plătit din banii noștri. Până la urmă, tot ceea ce reușim să facem este să ne plângem de modul în care administrația gestionează toate aceste situații fără să le pese de repercursiuni.
Astfel, în loc să evoluăm de la an la an sau de la iarnă la primăvară, să devenim un oraș mai frumos, mai verde, vom ajunge la nivelul de „uliță” cu bălți.

 • Peghi spune:

  Da. E recomandat da plantezi pomii in plina iarna daca solul nu e înghețat.
  Ce nu e norma, e să ăi deplantezi după câteva zile.
  Întrebarea mea e totuși nu la adresa celor incompetenți ci la adresa ziariștilor cadoomniile voastre. Unde e spiritiste ziarist investigativ in perioada alegerilor?
  De ce nu incercati sa informați publicul de pericolele care vin dacă nu știm calificativele celor pe care âi alegem? Voi ce faceți?
  Așteptați să vină ocazii caacestea să ne relatați oalele sparte?
  Un al doilea lucru, ia încercați să vă uitați la pozele publicate și vedeți cum sunt de accesibile.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției