De săptămâna viitoare, elevii arădeni din clasele terminale, vor începe simulările pentru examenele naționale

0
429

Mai sunt câteva zile, până când  elevii arădeni din clasele terminale  vor începe simulările examenelor nationale. Mai exact, elevii din clasele a VIII-a urmează să susțină probele din 29 martie, iar elevii de clasa XII-a vor susține simularea examenului de Bacalaureat începând cu 22 martie.  Examenele vor fi organizate cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță impuse de pandemie. Pentru elevii care termină liceul, prima testare va fi la Limba română, pe 22 martie, apoi în 23 martie la matematică sau istorie, în 24 martie 2021 va fi  proba la alegere a profilului și specializării, în 25 martie 2021 va fi proba la Limba și literatura maternă iar în 31 martie 2021  se vor afișa rezultatele.

Un număr de 2.584 de elevi de clasa a XII-a și 540 de clasa a XIII-a vor participa la simularea Examenului de Bacalaureat.

Examenele de  Simulare Evaluarea Națională 2021 pentru clasa a VIII-a vor începe în 29 martie 2021 la Limba și literatura română, apoi în 30 martie 2021 la Matematică iar pe 31 martie 2021 va fi simularea la Limba și literatura maternă. Rezultatele se vor afișa în 16 aprilie.

Două licee din Arad, Adam M. Guttenbrunn și Csiky Gergely,  și un liceu din Nădlac  Jozef Gregor Tajovsky, vor avea simulări la limba maternă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.