De săptămâna viitoare încep spectacolele la Teatrul de vară Ethos

0
331

teatru

Timp de două luni, scena teatrului va găzdui spectacole teatrale, muzicale şi de balet, având invitați artiști români și străini care se bucură de recunoaștere și apreciere la nivel național și internațional.

Primul spectacol din luna iulie se va desfăşura miercuri, 1 iulie. Este vorba despre o comedie intitulată ”Amantul”,  purtând semnătura lui Harold Pinter, producție a Teatrului Evreiesc de Stat, în regia lui Vlad Stănescu,  avându-i în distribuție pe Maia Morgenstern și Mircea Rusu.

Arădenii sunt aşteptaţi apoi la o seară de muzică vieneză și balet, programată pentru data de 8 iulie. Invitați sunt Maria Yakovleva,  prim-solistă a Baletului Operei de Stat din Viena, Laura Nistor,  Mihail Sosnovschi  și Alexandru Tcacenco, soliști ai Baletului Operei de Stat din Viena, acompaniați de Ansamblul „Johann Strauss Modern”.

„Școala nevestelor”, celebra piesă a lui Moliere, într-o adaptare scenică inedită purtând semnătura regizorului suedez de origine română, Marcel Stănciucu este programată pentru seara de miercuri, 15 iulie.

„Încă-i bine!” este comedia realizată de actriţa Rodica Popescu Bitănescu şi programată pentru miercuri, 22 iulie. Rodica Popescu Bitănescu va evolua pe scena Teatrului de Vară ETHOS  alături de  Giliola Motoi, Ioana Mărcoiu, Iuliana Călinescu, Radu Solcanu, Ştefana Ionescu-Darzeu şi Răzvan Hâncu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.