De săptămâna viitoare se reiau examinările teoretice pentru permisul auto

0
1015

De luni, 22 iunie arădenii pot da din nou examene la proba teoretică pentru permisul de conducere, desigur, cu respectarea unor reguli anti-covid, de protecție și distanțare socială. Accesul în sala de examen, precum și susținerea probei teoretice, se vor face însă exclusiv în baza programării online.

Accesul în sediul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule Arad din Galleria Mall, Calea Aurel Vlaicu nr. 225-235, nivel 0, va fi permis cu maxim 5 minute înainte de ora programării, pentru a se evita așteptarea suplimentară în spațiile interioare destinate publicului.

Depășirea orei de examinare atribuite online atrage anularea programării, urmând ca examinarea/înregistrarea la proba teoretică să fie efectuată doar în baza unei noi înscrieri în aplicația informatică“, transmit reprezentanți ai Prefecturii Arad.

Candidații trebuie să știe că, la desfășurarea probei teoretice vor avea asupra lor actul de identitate și dosarul de examinare. La intrarea în sala de examen, va fi refuzată examinarea candidaților care nu poartă mască.

Intervalul orar în care se va desfășura activitatea de examinare, proba teoretică, va fi următorul: de luni până vineri, între orele 08:30 – 13:00, respectiv 13:30-15:00.

Programările online vor putea fi efectuate pe site-ul www.drpciv.ro (secțiunea „Înregistrare dosar examinare”), începând chiar de miercuri, 17 iunie 2020, ora 9:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.