santana duma florianÎn cele ce urmează, prezentăm câteva opinii ale unor cetăţeni din Sântana, cu care am stat de vorbă despre actuala administraţie a oraşului. Primul la care ne-am oprit a fost domnul Florin Duma, de pe strada Căprioarei, nr. 85: „Ce pot să vă spun altceva decât faptul că am o părere foarte bună despre domnul primar. Este om cu şcoală, inginer, care a mai lucrat şi la alte întreprinderi din Arad, aşa că se pricepe şi la administraţia unui oraş. Toată lumea îl vorbeşte numai de bine, aşa că n-avem a ne plânge deocamdată despre nimic. Cred că va face treabă bună pentru oraşul nostru.”

 

 

 

 

santana gurban octavianCu domnul Octavian Gurban de pe strada Avram Iancu, nr. 12, ne întâlnim chiar în faţa casei: „Eu am 74 de ani şi pot să vă spun că domnul primar este un om de toată isprava. Ori de câte ori am câte o priblemă şi mă duc la Primărie mă primeşte în birou şi stă de vorbă cu mine. Nu trebuie să stau şi mă înscriu în audienţă, ci mă primeşte pe loc. Şi nu doar că mă primeşte, dar îmi şi rezolvă problemele cu care mă duc. Orice s-ar spune, este mare lucru în zilele noastre.”

 

 

 

 

 

santana fridrik tonciAproape de piaţă ne întâlnim cu domnul Fridrik Tonci: „Eu stau pe strada Griviţei, la numărul 39. Sunt un om religios, penticostal, aşa că   n-aş îndrăzni să spun ceva ce nu este adevărat, că aş minţi înaintea lui Dumnezeu. Fireşte, primarul face şi el numai atâta cât poate, că precum se vede, toată lumea se confruntă astăzi cu greutăţi. Dar, dincolo de toate greutăţile, domnul primar este un om deosebit şi noi ne bucurăm că avem un astfel de om în fruntea oraşului.”

 

 

 

 

 

santana moldovan olgaCa să nu spunem că am vorbit numai cu „orăşenii” din Sântana, ne-am deplasat şi în localitatea Caporal Alexa, unde am stat de vorbă cu doamna Olga Moldovan: „Eu sunt venită din Vatra Dornei şi am lucrat 32 de ani ca asistentă medicală la secţia de Chirurgie. Ce pot să vă spun? Uitaţi-vă şi dumneavostră de-o parte şi de alta a drumului. Cât vezi cu ochii este numai trotuar amenajat. Eu chiar acum mă duc la un bătrân din sat. Vă daţi seama cum circulam înainte de a avea trotuarele. Peste tot am auzit numai cuvinte frumoase despre domnul primar.”

Recomandările redacției