1 iunie Lipova 1 1 iunie lipova 2 1 iunie Lipova3Ca în fiecare an, copiii din orașul Lipova au avut parte, de ziua lor, de o serie de activități și manifestări festive prin care adulții au dorit, fiecare cum s-a priceput, să marcheze această zi atât de importantă pentru toată lumea. Pentru că trebuie să înțelegem că nimic în lumea asta nu e mai important decât să aduci un zâmbet de bucurie pe chipul unui copil.
Anul acesta, Clubul Copiilor Lipova prin Cercul Atelierul Fanteziei – cordonat de inimoasa profesoară Camelia Iordache a marcat cum se cuvine această zi cu totul și cu totul specială.
Astfel, după cum chiar domnia sa ne-a precizat, ziua de sâmbătă, 1 Iunie 2013 am sărbătorit Ziua Internațională a Copilului, făcând o excursie la Arad, cadou oferit de părinți pentru o parte din copiii care frecventează activitățile cercului Atelierul Fanteziei din cadrul clubului.
„Am început ziua cu vizionarea piesei de teatru «Greuceanu» la Teatrul de Marionete, am continuat cu un atelier de lucru desfășurat la Mc Donald’s Arad, unde am pictat și decorat suporturi pentru creioane, fiecare copil putând să ia obiectul decorat acasă; am continuat ziua cu vizionarea filmului în condiții 3D numit «Regatul secret» la Cinema City Atrium. Aici, după vizionarea filmului copiii au avut iarăși câteva ateliere precum cele de pictat, de colorat dar și de… plantat gazon. Acestea au fost pregătite de Cinema City Atrium. Într-o frază, se poate spune că a a fost o zi «plină», în care copiii au putut realiza multe activități frumoase și instructive dar s-au și relaxat și distrat“ – a fost rela­tarea pe care ne-a făcut-o inimoasa profesoară Camelia Iordache, cea care a însoțit copiii în acest periplu deosebit.

1 iunie lipova4

Recomandările redacției