De Ziua Morților, Poliția Locală asigură ordinea în cimitire

0
374

Potrivit reprezentanților Primăriei, pe 1 noiembrie, de Ziua Morților, Poliția Locală va asigura ordinea în cimitirele Pomenirea şi Eternitatea, dar și în zonele adiacente acestora. Agenţii Poliției Locale vor patrula astfel, pe tot parcursul zilei pentru a preveni eventualele incidente.
Directorul general al Direcţiei Poliţia Locală, Florin Barna le recomandă arădenilor să apeleze la agenţii aflaţi în teren dacă întâmpină orice fel de neplăceri. În plus, Barna a ţinut să reamintească faptul că „există o legislaţie care reglementează modul şi locul unde se pot face grătare, iar cei care vor alege să sfideze legea doar pentru respectarea unei tradiţii riscă amenzi cuprinse între 1000 şi 3000 de lei.”
Autoritățile locale mai susțin că de Ziua Morţilor cimitirele arădene vor fi deschise între orele 08.00 – 22.00. „În acest interval accesul auto în cimitire va fi interzis, cu excepția autovehiculelor mortuare și a autotu­rismelor care transportă persoane cu handicap locomotor sau mobilitate redusă, pe baza legitimației care atestă acest fapt”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei.
(L.Ș.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.