„Deasupra tuturor“ la Cinema Grădiște

0
350

Grădina de vară de la cinematograful din cartierul Grădiște va găzdui, în această săptămână, a șasea proiecție de film în aer liber, în cadrul evenimentului „Seri de filme în aer liber pentru copii“.

Astfel, joi, 10 septembrie 2020, de la ora 20.30, pe marele ecran va rula filmul „Deasupra tuturor“, animație dublată în limba română, pentru a fi accesibilă copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani.

Filmul spune povestea lui Carl Fredrickson, un vânzător de baloane pensionat și deopotrivă pus pe șotii și visător, care este gata de ultima lui aventură. După ce prinde de casa lui mii de baloane și o ridică în aer, Carl pornește spre lumea pierdută a viselor sale din copilărie. Fără a-l cunoaște pe Carl, Russell, un explorator de 8 ani, care nu s-a aventurat niciodată dincolo de curtea casei sale, se află în locul nepotrivit la momentul nepotrivit – pe veranda lui Carl!

Cel mai improbabil duo din lume ajunge la noi înălțimi și întâlnește prieteni fantastici precum Dug, un câine cu un guler special care îi permite să vorbească, și Kevin, pasărea rară înaltă de 5 metri.

Silit să supraviețuiască în sălbăticia junglei, Carl își dă seama că, uneori, cele mai mari aventuri ale vieții nu sunt cele pe care le-ai plănuit.

În anul 2010, filmul a câștigat premiul Oscar pentru „Cel mai bun film de animatie de lung metraj“ și premiul Globul de Aur și un premiu Bafta pentru „Cel mai bun film de animatie de lung metraj“ și „Cea mai bună coloană sonoră“..

Intrarea este liberă și se face pe bază de rezervare, în limita locurilor disponibile.

Cei care doresc să-și rezerve locuri au la dispoziție numărul de telefonWhatsApp 0740.946.821.

Proiecțiile de film de la cinematograful din Grădiște sunt organizate de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.