Deblocare în mare stil: Gilortul Târgu Cărbunești – Lunca Teuz Cermei 1-5

0
298

Una câte una, echipele arădene încep să câștige în prezenta ediție a Ligii a III-a. După Criș și Sebiș a venit rândul Cermeiului să se deblocheze și a făcut-o în stil mare, cu 5 goluri marcate pe terenul unei formații oltenești. Sigur, Gilortul Târgu Cărbunești este o nou promovată și, deci, fără multă experiență la acest nivel, dar „sămădăii” au meritul de a fi știut să profite de slăbiciunile adversarului.
Cum s-au marcat golurile: 0-1 (min. 14): Minge în adâncime pentru Daina, doi fundași ai gazdelor se ciocnesc, cermeianul scapă singur și îl execută pe Jianu. 0-2 (min. 51): Gruiescu scapă în viteză de la 20 de metri, pătrunde în careu, driblează portarul în interiorul careului și înscrie. 0-3 (min. 66): Călin a executat lobat o lovitură liberă de la 22 de metri și Matiș a înscris din alergare pe lângă Jianu. 1-3 (min. 77): Lovitură liberă în careul Cermeiului, mingea cade în 3 metri, de unde înscrie Meliță. 1-4 (min. 81): La capătul unei faze prelungite de atac, R. Iuga lobează elegant de la 18 metri, portarul și un fundaș ciocnindu-se în careu. 1-5 (min. 87): Lovitură liberă executată de Călin, Gruiescu trimite cu capul, Jianu are un reflex bun în primă instanță, dar mingea îi revine lui Gruiescu care marchează cu latul
Formații: Gilortul: Jianu – Buzurin, Dolcescu, Cocioabă, Ancuța – Avrămescu – Almăjanu, Cârstoiu, Bubuioc, Codin – Meliță.
Cermei: Dagău – Filip, R. Iuga, Rosenblum, Nistor – Lazăr, Ciubotariu (61 Bulza) – Daina (67 Todoran), Călin, Gruiescu – Matiș (85 Cocină).
Arbitri: Marius Bădoiu (Craiova) – Andrei Pavel, Cristian Ciorbea (ambii din Brașov)
Observatori FRF: Cosmin Danciu (Hunedoara) și Marius Ștefan (Orăștie)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.