LPS Cetate Deva a câștigat la Dumbrăvița, a impus remiza la Dăești, dar nu le-a putut ține piept celor de la Național Sebiș, care „agățaseră” un singur punct în fața unei alte colege de suferință, Lunca Teuz Cermei. Deși a început prost meciul, trupa de pe Crișul Alb a crescut treptat în joc și a obținut un succes meritat.
Cum s-au marcat golurile:
1-0 (min. 2): Greșeală în zonă centrală, Chivu a furat balonul la 30 de metri, a intrat în careu și a înscris pe lângă Moroz:1-0
1-1 (min. 45): Chiș-Toie a centrat în careu, Kelemen a respins până la Susan în 12 metri, care a șutat plasat în stânga lui Manea: 1-1
1-2 (min. 58): Vereș a centrat de pe dreapta, Balha a prelungit la Chitaș, care a marcat din centrul careului
1-3 (min. 63): Centrare de pe dreapta a lui Vereș, Balha îl întoarce pe Radak în 6 metri și marchează
Formații:
Cetate Deva: Manea – Kelemen, Dina, Radak, Doboș – Bîrzan (46 Cocan), Toiu – CÎrstea, Iana (46 Marton), Lupu (64 Pascu) – Chivu. Rezerve neutilizate: Apostol – Jude, Subțirică, Bogdanovici. Antrenor: Ștefan Nanu.
Național Sebiș: Moroz – Pop, Forisz, Bărbuți, Cornea – Musea (46 Chitaș), Bandula (80 Hojda) – Vereș (90 Deliman), Balha (85 Talpoș), Susan – Chiș-Toie. Rezerve neutilizate: Merșca – Codrea, Roman. Antrenor: Dan Șomcherechi.
Arbitri: Ioan Boldea (Ciuguzel – Alba) – Daniel Nagy (Mediaș), Vasile Duta (Avrig)
Observatori FRF: Lorant Szanto (Târgu Mureș), Sorin Găman (Târgu Jiu)

Recomandările redacției