Debrecen și Academia Brosovszky joacă pentru trofeul EFCO U9, la Viena

0
269

După „zona” Champions Trophy Under 11, Academia Brosovszky a organizat și etapa regională a EFCO U9. La start s-au prezentat 9 echipe, cea de-a zecea, Grosics Akademia Gyula, hotărând să nu se mai prezinte la întrecerea de pe arena „CPL”.
După meciurile din grupe și semifinale, ultimul act le-a adus față în față pe Debreceni Olasz Focisuli și Academia Brosovszky Verde. Maghiarii s-au impus fără drept de apel, 3-0, însă ambele finaliste și-au câștigat dreptul de a lua startul în finala de la Viena, între 28 și 30 iunie. „Copiii și-au dorit, s-au implicat, au jucat, doar că echipa din Debrecen a fost mai pragma­tică. Și-a valorificat ocaziile, pe când noi ne-am cam jucat cu ele. Oricum, îi felici­tăm pe toți, încercăm să facem o figură frumoasă și la Viena. E foarte important și că o parte din componenții lotului se antrenează cu Flavius Pavel și chiar participă la competițiile rezervate grupelor de 2009, progresul e puțin mai evident la ei. În ceea ce privește turneul de sâmbătă, nivelul a fost bun, dar era și mai ridicat dacă celelalte echipe din Arad, UTA și Atletico. Am înțeles că ar fi avut alte angajamente, poate data viitoare…”, a spus Flavius Moisă, antrenorul grupei de 2010 a Academiei Brosovszky, alături de Ciprian Pistrui.
Cătălin Bociort, Denis Tănase, Alex Șulea, Luca Pop, Radu Iorgov, Ianis Cotuna, Rareș Sîrb, Ianis Bacalu, Patrck Trif și Rareș Mîrne e componența lotului vicecampion la EFCO U9 Arad, locurile 3-9 fiind ocupate în ordine de: Atletico Timișoara, CSC Ghiroda, Ripensia Timișoara, Academia Brosovszky Roșu, Progresul Pecica, Victoria Nădlac și Șoimii Lipova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.