UTA a reușit să debuteze cu dreptul la turneul semifinal Under 15, care are loc la Suceava. Trupa antrenată de Radu Mărginean și Dinu Donca a învins cu 3-1 pe cei de la Kinder Sîngeorgiu de Mureș. Golurile arădenilor au fost marcate de Vulturar, Maxim și Unișor.
UTA a început meciul cu următoarea formație: Roșca – Pătlăgică, Petruț, Măgulean, Puta, Ursoi, Vulturar, Sterciuc, Maxim, Rotea, Unișor. Au mai jucat: Andrieș, Dănilă, Mihai, Tambor și Goian.
Astăzi, de la 18.30, roș-albii joacă împotriva echipei CFR Cluj.
Scene de neimaginat în cantonamentul Spaniei, cu doar o zi înainte de debutul la Campionatul Mondial. Fotbaliştii spanioli sunt departe de nivelul de concentrare necesar pentru abordarea unui meci important, aşa cum este cel cu Portugalia, de vineri. Televi­ziunea La Sexta a publicat, pe site-ul oficial, informaţia potrivit căreia Sergio Ramos a avut un comportament violent în faţa preşedintelui Federaţiei, Luis Rubiales.
Potrivit sursei citate, fundaşul lui Real Madrid a fost nervos din pricina deciziei de a-l demite pe Julen Lopetegui cu doar câteva ore înainte de debutul la CM 2018. Nivelul discuţiei a fost unul care a depăşit cu mult normalul, au fost aruncate vorbe grele şi a fost nevoie de intervenţia lui Pique pentru ca lucrurile să se calmeze.

Recomandările redacției