Debut fericit pentru El Hasni în „alb-roșu”: „Când se apelează la mine sunt mereu pregătit”

0
517

După Benga, Coulibaly și Orlic, la Sânmartin, contra Luceafărului, „Bătrâna Doamnă” a aruncat în luptă cel de-al patrulea fotbalist străin în acest sezon. Oualid El Hasni (25 de ani) a intrat pe teren la mijlocul primei reprize chiar împotriva unui alt „stranier”, Samba Benga, care s-a accidentat și a cerut schimbarea.
Fundașul centrale tunisian nu a încheiat nici măcar două săptămâni pline la noua sa echipă, dar s-a achitat bine de sarcini în cuplu cu Alex Manea. „Am venit aici în urmă cu zece zile, am ales un club și o echipă bună și e bine pentru mine și cariera mea să joc aici. Colegii m-au ajutat să mă integrez rapid, vorbesc cu mine mereu. Nu mă așteptam neapărat să joc astăzi, dar sunt fotbalist și trebuie să fiu pregătit mereu. Sunt fericit pentru că am câștigat chiar la debutul meu, fără a primi gol”, a spus fotbalistul de 1,92 metri, care în cariera de senior a mai îmbrăcat tricoul celor de la Etoile du Sahel (Tunisia), dar și cel al echipelor italiene Monza, Vicenza și Triestina.
Ieri, cu ocazia partidei cu ACS Poli, El Hasni a făcut cuplu de fundași centrali cu Manea și a evoluat destul de bine. „Sper ca pe viitor să prind și mai multe minute, poate să primesc și un tricou de titular, dar asta rămâne la latitudinea antrenorului. Dânsul știe cât poate oferi fiecare jucător pe teren, dacă apelează la mine eu sunt pregătit”, ne-a mai mărturisit tunisianul cu pașaport francez.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.