Debut în forță a fetelor: CS Ineu – Lugas Oradea 4-1

0
336

ineuina1Echipa de fotbal feminin a Ineului a repetat jocul bun de la Hunedoara, din Cupa României, dar, de data aceasta a obținut și mult dorita victorie. În primul meci din campionatul Ligii 1 (Seria de Vest), fetele pregătite de Cosmina Nicodin și Valentina Haida (ambele și jucătoare și marcatoare astăzi) au dispus de Lugas Oradea.
Gazdele au preluat iniţiativa încă din start și-au deschis scorul repede. În minutul 12, Ina Nicodin și-a făcut un balon la 16 metri și a executat-o pe Pintiuța cu un șut plasat. Măcelaru a ieșit eronat din poartă și le-a oferit pe tavă adversarelor o lovitură liberă de la marginea careului, pe care Boroș a transforamt-o frumos în golul de 1-1. Egalitatea nu a durat mult, fiindcă Alice Cociuba a driblat două adversare și a trimis pe lângă portrait adversă. Punctul de 3-1 a fost din nou opera Inei Nicodin, care a trimis din lovitură liberă de la 25 de metri la­teral dreapta în vinclul, mingea atingând și transversala.
Repriza secundă a oferit ceva mai puțin spectacol și asta pentru că ambele formații au cosumat multă energie în primele 45 de minute. Chiar și așa, ocazii au mai fost, însă golul 4 avea să vină de abia cu 10 minute înainte de concluzia meciului. Cotro a căzut pe minge, a comis henț, fază la care s-a și accidentat și a fost transportată la Spital. Valentina Haida nu a greșit de la punctul cu var pentru rezultatul final: 4-1 și primele trei puncte în clasament.
Formații:
Ineu: Măcelaru (Moț) – Tănăsie, Mladin, I. Longa, Preală – Dragoș (Iftime), Haida, Nicodin, Covaci – Cociuba, A. Longa.
Lugas: Pintiuța – Valcan, Vătalvic, Tîrtea, Abrudan – Dărăban, Sarafincean, Boroș, Breb – Cotro (Biber), Schuster.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.