Debut în play-off – UTA vs Turris Turnu Măgurele 3-4

0
972

UTA a debutat joi în play-off împotriva celor de la Turris, o echipă incomodă, care în urmă cu doar câteva zile a remizat pe teren propriu în disputa contra celor de la Campionii FC Argeș.

Debut excelent de meci

Arădenii au început excelent disputa, iar după trei minute Romario Moise a deschis scorul cu un șut puternic din marginea careului mare. Ursu putea să dubleze avantajul UTA-ei, dar din poziție ideală din mijlocul careului a trimis pe lângă. Oaspeții nu au stat mult pe gânduri și au urcat cu toate liniile spre poarta UTA-ei, iar după o mare ocazie a lui Ispas, cu capul, a venit și golul egalizator. Teșcan, atacantul de doar 21 de ani al oaspeților a împins mingea în plasă din careul mic, după ce Iacob respinsese în față un șut puternic.

UTA trece din nou în avantaj, dar nu s-a intrat așa la vestiare

UTA a avut forța să treacă peste șocul primirii golului, iar după o jumătate de oră de joc a trecut din nou la conducere. Buhăcianu a fost mai rapid decât fundașii oaspeților, iar apoi din poziție de unu la unu cu Duțu l-a învins ușor pe portarul Turrisului. Însă la vestiare s-a intrat la egalitate, pentru că Silviu Pană, căpitanul oaspeților, a fost cel mai atent jucător din careul UTA-ei, la o minge care a revenit din bară.

Turris la conducere

Repriza a doua a început în oglindă față de prima, iar Turris a fost de această dată echipa care a marcat repede, după nouă minute de la restart. Albert Voinea a fost cel care a transformat un penalty și a pus echipa din Teleorman în avantaj. Însă meciul a continuat să fie unul nebun, astfel că după doar alte patru minute UTA a egalat prin Bustea.

Ocazii de ambele părți până la final, avantaj Turris

Ambele echipe au continuat să atace și au avut ocazii bune, dar Iacob a ținut-o în viață pe UTA, iar de cealaltă parte Duțu a fost salvat de bară la șutul lui Ioniță. Asta după ce Moise a ratat dubla din poziție excelentă. Și pentru că la cum s-a jucat părea imposibil să se termine egal, oaspeții au mai marcat pe final și golul patru, Haită profitând de o gafă mare a lui Florin Ilie.

Revenire cu probleme

Așadar UTA a revenit pe teren și a arătat destul de rău în multe momente ale meciului. Deși a început meciul bine și părea că totul va decurge așa cum se întâmpla și înaintea pandemiei, adică va obține o victorie facilă acasă, finalul i-a dat mari bătăi de cap UTA-ei. Repriza secundă a demonstrat că UTA a resimțit lipsa a măcar unui meci oficial, pe care oaspeții l-au avut. În urma ocaziilor pe care ambele echipe le-au avut părea că un punct era echitabil, dar trebuie punctat că Turris a părut echipa ceva mai puternică.

Călin Matiuț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.