Debut perfect de repriză secundă: Cermei – Ghiroda 2-1

0
464

Cermeiul și-a revenit după insuccesul de la Avrig și a luat trei puncte pe teren propriu cu Ghiroda, dar partida nu a fost deloc una ușoară.
Prima repriză a fost dominată în mare parte de oaspeți, care au și deschis scorul în minutul 13, când Hotca a înscris cu capul după o centrare din corner a lui Mancaș. Gazdele nu au avut reacție până la pauză, dar începutul reprizei secunde a fost ideal.
În minutul 47, Mager a profitat de o greșeală a portarului Gakos, care a degajat în el și mingea s-a dus în poartă. Patru minute mai târziu, Vlad i-a trimis o centrare lui Capătă, care a pus latul din 6 metri și s-a făcut 2-1.
Ghiroda și-a reluat dominarea teritorială pe final de meci, dar nu au mai reușit să înscrie și elevii lui Anca iau trei puncte importante înainte de meciul de Cupă (marți, ora 16:30) de pe teren propriu cu Luceafărul Oradea.
Cermei: Gârlea – Polgar, Varga, Nistor, Lupșe (Deta 64) – Tănase, Prună (Mihuța 70) – Mager (Gal 88), Vezan, Vlad – Capătă (Matiș 64).
Ghiroda: Gakos – Semeniuc, Hotca, Mureşan, Horcea – Giuricici, Țugui (Saizu 83) – Mancaş, Totic (Jichici 77), Berivoescu (Ciobanu 88) – Baranyi.
Arbitri: Rareș Moca – George Suciu, Anghel Todea (toți Cluj)
Observatori: Lucian Glogoviceanu, Viorel Vancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.