Reunit luni, 22 ianuarie și cu patru antrenamente în spate, liderul Ligii a IV-a Arad a ținut să-și măsoare forțele cu o divizionară terță în primul test al iernii. A rezultat un meci alert, cu destule faze de poartă și destul chef de joc de ambele părți.
Pe terenul din Chișineu-Criș, timișenii de la Millenium Giarmata au fost cei care au deschis scorul, prin Beloescu și au și condus la pauză, dar băieții lui Adrian Abrudean au întors partida în actul secund. Revenit de la Socodor, Iosif Covaci a găsit colțul scurt al porții „milenarilor”, de la 16 metri, după o combinație cu Gâlcă, iar Cigan a fost la locul potrivit la capătul unei faze pentru golul de 2-1, ce a decis – practic – echipa câștigătoare.
Avându-i absenți pe Pavel și Lazăr (ambii învoiți), dar și pe Maghici (bolnav), teamul de pe Crișul Alb a avut ceva probleme de ordin defensiv și a apelat și la Darius Dolga, un fost junior al UTA-ei, care s-a despări de Pecica încă din toamna anului trecut. În probe a mai fost și un alt tânăr fotbalist de la UTA, tot fundaș, Beni Gabor. „Chiar dacă am avut absențe importante în echipă, în proporție de 90% ne-am atins scopul în acest amical. Sigur, în unele momente ale jocului, s-a văzut că echipa adversă avea o săptămână peste noi la capitolul pregătire, dar, chiar și așa, ne-am descurcat bine. Mă bucur că ne-am creat destule ocazii de a marca, atât în prima parte, cât și în cea de-a doua, aș fi vrut – totuși – să fim ceva mai pragmatici în fața porții adverse. Dar, zic eu, aceste lucruri vor veni odată ce ne vom pune la punct cu pregătirea fizică, fiindcă despre calitatea fotbaliștilor noștri nu cred că se îndoiește nimeni”, a menționat Adrian Abrudean, antrenorul care a preluat Crișul din mâna lui Zsolt Muzsnay chiar în această iarnă.
Mucha – Ciornei, Dolga, Teședan, Tomuț – Piț, Clej, Fl. Gâlcă, Covaci – Cigan, Modan, plus Drăgan, Lung, Gabor și Ember au fost jucătorii aliniați de „alb-albaștrii” contra formației pregătite de Răzvan Leucă. Următorul meci de verificare al Crișul e programat în acest weekend contra celor de la Național Sebiș, pentru ca de luni, 5 februarie, Abrudean și Lung să conducă un mini-cantonament chiar la Chișineu Criș.

Recomandările redacției