Debut stagional pentru „Ghiță Falcă… pleacă din Arad!”, „exilul” de la Șiria nu a fost nici acum digerat

0
354

Statistica spune că „Bătrâna Doamnă” nu a câștigat ultimele cinci partide oficiale pe terenul „Otto Greffner” din Șiria. De la acel 2-0 cu Olimpia Satu Mare, de pe 25 aprilie, a fost ultimul de trei puncte pentru „roș-albi”. Au urmat un 1-2 cu Balotești, 2-2 cu Chindia, 1-3 cu ACS Poli (la baraj), 0-0 cu Metaloglobus și 1-1, miercuri, cu CS Mioveni. Fie că vorbim despre vechiul sau noul lot de jucători, întărit cu nouă jucători de Liga 1, „zestrea” de puncte a fost mai mare pe terenuri străine.
La finalul partidei, Florin Marin a aprins „fitilul”:„…În rest, mă așteptam la acest joc, cu multe mingi aduse în careu, ținând cont de starea terenului, de faptul că este îngust, la limita regulamentului”, în timp ce Adrian Mihalcea a parat cu: „Puțin mă interesează terenul, nu căutăm scuze. Noi ratăm din fața porții, nu de la distanță. Nu avem momente de calitate, valoare și noroc în fața porții. Și pe fondul acesta, faptul că nu am reușit să o băgăm în poartă mă deranjează. Și nu doar pe mine, pe toată lumea”. În fine, atacantul Dan Roman a remarcat: „Este un teren mai îngust la Șiria și nu este nici suficient de lung. O echipă care vine să se apere, dacă stă cu patru-cinci jucători în careu, e foarte greu să-i desfaci. Și, cu toate astea, nu aveam voie să ratăm victoria azi”.
Dincolo de aceste detalii ce i-ar putea deranja pe fotbaliști, Strătilă fiind unul dintre utiștii care au vorbit în trecut despre dimensiunile și calitatea gazonului, suporterii utiști nu se pot obișnui cu ideea că echipa favorită, poate brandul numărul unu al Aradului, nu beneficiază de o arenă de joc chiar în oraș. Prin urmare, galeria utistă l-au debutat în acest sezon pe „Ghiță Falcă… pleacă din Arad!”, refrenul în care primarul Aradului nu iese tocmai bine pe la finalul…rimei (…„Nimeni nu te poate suporta…”). Edilul a anunțat pentru mâine o conferință de presă pe teme sportive, poate că – totuși – are niște vești despre „Motorul”. Dacă nu, vom încerca să i le smulgem noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.