Halmagiu 5Piaţa din Hălmagiu este un loc excelent pentru sondarea opiniilor cetăţenilor. Prin urmare, aflând despre de­cizia emisă de către Prefectura Arad în legătură cu suspendarea din funcţie a primarului comunei Hălmagiu, Adrian Ţoca, ne-am deplasat sâmbăta trecută în piaţa din Hălmagiu pentru a afla „la cald” despre ce spun oamenii în legătură cu subiectul în discuţie. Deşi nici unul dintre interlocutorii cu care am stat de vorbă n-a dorit să-şi facă popularitate, preferând să rămână în anonimat, opinia majorităţii „pieţarilor” era că primarului Adrian Ţoca i s-a făcut o mare nedreptate: „Este şi păcat de la bunul Dumnezeu ca un astfel de primar, care schimbat din temelii infra­structura Hălmagiului, să pă­ţeas­că aşa ceva. Probabil că au ceva cu el tocmai pentru rezultatete pe care le are. Păi nici un primar – din câţi  s-au perindat până acum – n-au făcut mai nimic pentru Hălmagiu şi toţi şi-au încheiat mandatul în bune condiţiuni. Nimeni n-a avut nimica cu ei, deşi au dormit una-ntruna pe scaunul de la primărie. Acuma a venit Ţoca, a introdus reţeaua de canalizare şi de apă în tot Hălma­giul, a făcut staţia de epurare, a asfaltat drumurile, troturalele şi po­deţele şi, drept mulţumire, vin cei de la Prefectură şi-l suspendă. De ce nu i-au suspendat şi pe cei care n-au făcut nimic? Prea e cusută cu aţă albă toată povestea aceasta şi nu ne-am mira dacă vom vedea că este iarăşi o chestie politică de te doare capul.” Cam aceasta era părerea majorităţii celor cu care am stat de vorbă sâmbăta trecută la piaţa din Hălmagiu.

 • sida manivela spune:

  nea’  „ziaristu” manivelă, iară ai suje ph.u.l.a ,de acum FOSTULUI primar de Hălmagiu ?!! Caută-l pe TIR-ul unde-i şofer şi dacă la o cursă merge fără gajica lui, te poate lua pe tine să-ţi satisfaci pohta

 • amblix2012 spune:

  Dl.ziarist nu va dezmintiti deloc , tot cu cine nu trebuie tineti si tot cu cine nu trebuie discutati ! Imposibil sa nu fi gasit nici un om care sa se bucure ca in sfarsit s- a facut dreptate.Dar asta santeti si nu va mai schimba nimeni, toti va iau ca atare.

 • halmagean spune:

  Nu mai  mintiti   din  nou   domnule  Sida .    Nu  discuta  nimeni  prin  piata  de   primarul   Toca   fiindca   stiai  numai  dumneata  si  cu  cei  care    luau  banii  de la   primarie  ca sa scri   articole  mincinoase si  laudative  despre   timpenia  din  Halmagiu , iar  spiritele  le  agiti  dumneata  prin  astfel de  articole .  Cred ca  agitat esti  numai  dumneata  si  ex  primarul .   Haideti  cu  totii  la  Halmagiu   sa  mergem  pe  teren   sa  va  punem  sa  curatati   marile   rigole si sa  scoateti   apele  din  curtile   oamenilor  ca  se  anunta   ploi . Nu  il  cunosc  pe  domnul  care l-a  revocat  pe   primar,  si  nici nu   ma  intereseaza  politica ,  dar sa  ii dea  Dumnezeu    sanatate ,  si  daca  vine  prin  Halmagiu  poate  sa  afle  multe …

  • consatean spune:

   halmagean Ne mai miram noi astia din Halmagiu de ce au renuntat cei din primaria Virfurile la ziarul asta ? Cind au vazut virfurenii ce ziarist au astia la ziar au zis: -no o fi Sida consatean cu noi,da de minciunile lui sintem satui cind le auzim din gura lui si nu mai vrem sa le citim si in ziar, asa ca gata cu abonamentu si finantarea ziarului din bani comunei. Pe cind o asa initiativa si in comuna noastra?

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției