Declaraţie de război ţânţarilor, în ceas de seară (galerie foto de pe „câmpul de luptă“)

0
332

Ţânţarii ne-au invadat oraşul, casele, ne intră până şi în gură, dar Primăria Arad ne încurajează. La ceas de seară, primăria se aruncă în luptă pentru o nouă etapă în acțiunea de combatere a țânțarilor. 

Conform unui comunicat de presă, acțiunea de combatere a țânțarilor continuă, în municipiul Arad, printr-o nouă etapă. După ce săptămâna trecută au fost efectuate tratamente la sol cu echipamentele specifice, acum se efectuează tratamente pe cale aeriană.
În acest scop se folosesc aproximativ 1.300 l de soluție specifică și se vor efectua cinci treceri peste toate cartierele din Arad. 
Astfel de acțiuni de combatere a insectelor sunt programate a se realiza continuu, până la sfârșitul perioadei estivale.
„Capriciile vremii ne-au împiedicat să facem până acum tratamentele necesare pentru combaterea țânțarilor, dar am reușit să găsim un interval de câteva ore fără ploi, în cursul acestei seri, și să ridicăm avionul utilitar care să împrăștie soluție împotriva țânțarilor”, ne-a asigurat Călin Bibarț, viceprimar al municipiului Arad.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.