Laeticia_HallydayAtunci când îl ai alături pe cel drag în momentele dificile ale vieţii, cu siguranţă nu-ţi vine apoi să-l mai părăseşti. Chiar dacă este mai vârstnic decât tine cu trei decenii şi deloc un sfânt.

Aşa s-a întâmplat cu Laeticia Hallyday. Manechinul care va împlini 38 de ani în martie este femeia puternică, cea care îşi susţine soţul din umbră. Dar lucrurile nu au stat mereu aşa. Frumoasa a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, iar atunci doar sprijinul lui Johnny Hallyday a salvat-o.

S-a întâmplat la 14 ani, când s-a mutat la Miami, lângă tatăl ei, om de afaceri, pentru a-l ajuta să treacă peste o despărţire dureroasă. „Voiam să îl vindec. Aproape că nu mai mergeam la şcoală. Îi găteam, îi făceam curat în casă, încercam să îi redau pofta de viaţă. Discutam în fiecare zi la telefon cu un psiholog care îmi spunea ce să fac. Şi a funcţionat”, şi-a amintit Laeticia.

Dar, ocupându-se de tată, adolescenta de atunci s-a neglijat pe ea şi s-a adâncit, puţin câte puţin, în infern. „Am ieşit din asta făcută ţăndări. Am căzut în anorexie. Nu mai ştiam ce să fac cu mine, nu mai aveam pic de respect pentru mine. Dar, acum 25 de ani, nimeni nu vorbea despre anorexie”, a povestit soţia rockerului francez de 69 de ani, omul care a salvat-o: „În mod cert, nu aş fi supravieţuit anorexiei. Am revenit de departe. El a fost cel care m-a ajutat să-mi regăsesc echilibrul”.

Tot în martie, pe 25, Laeticia şi Johnny Hallyday aniversează 17 ani de căsnicie. Un mariaj căruia nimeni nu i-ar fi dat şanse, a luat proba timpului. Cei doi au trecut împreună peste toate momentele grele, iar în ultimii ani, cântăreţul a tot fost bolnav. Dar, pe de altă parte, spectrul anorexiei nu a părăsit-o pe Laeticia. Lupta nu a fost câştigată definitiv. „La cel mai mic necaz, nu mă mai hrănesc, nu mai beau. Pot să pierd şi 5 kg într-o săptămână. Anorexia este fără îndoială responsabilă şi de sterilitatea mea. Am fost însărcinată de mai multe ori. Ultimul copil l-am pierdut când eram gravidă în patru luni şi jumătate”, a dezvăluit frumoasa.

O dramă care a decis-o să adopte cele două fetiţe, pe prima chiar în acel an, 2004. Iar acum, Laeticia este o femeie împlinită, care găseşte mereu forţa să lupte cu fantomele trecutului şi puterea de a-şi sprijini soţul când acestuia îi este greu. Puterea unei iubiri imposibile, dar reale.

 

SURSA: http://vdt.antena3.ro/

Recomandările redacției