În luna iubirii, pentru zilele de 14 și 24 februarie 2016, CFR călători pune în  vânzare bilete la jumătate de preț pentru îndrăgostiți. Prin oferta „plimbați-vă în doi!! Jumătate tu, jumătate noi!”, reducerea este de 50% din tariful biletului întreg, se acordă la achiziţionarea a două bilete pentru acelaşi tren InterRegio și este disponibilă exclusiv la casele de bilete din staţiile CFR. Oferta este valabilă la trenurile din anexă.
În plus, în luna februarie sărbătorim iubirea oferind îndrăgostiților posibilitatea de a-și declara public dragostea, la me­gafonul din Gara de Nord.
Este evenimentul special, creat pe Facebook, la care se pot înscrie cei care doresc să facă public o surpriză persoanei iubite sau chiar să facă o cerere ‚altfel’, în căsătorie. Mesajele de dra­goste se pot posta începând de astăzi, 10 februarie și până la data de 24 februarie ora 12:00, conform regulamentului. Atât pentru ziua de Valentine’s Day, cât și pentru cea de Dragobete va fi realizat câte un clasament al declarațiilor, iar primii 5 vor avea ocazia să facă o surpriză persoanei iubite, public, la megafonul din Gara de Nord.
„Gara este locul drumurilor care vin și pleacă, un loc încărcat de emoțiile așteptărilor și regăsirilor, un loc în continua mișcare, în care în fiecare zi se poate spune o nouă poveste. Trenul, ca și viață, reprezintă o călătorie în care socializăm, legăm prietenii poate pentru totdeauna.  Viaţa, ca și trenul niciodată nu stau pe loc, unii coboară, alții urcă sau schim­bă trenul, dar cu toții în călătoria noastră avem nevoie de iubire”, a declarat Iosif Szentes, directorul General al CFR Călători.

Recomandările redacției