Declaraţiile de la FRF şi LPF se bat cap în cap. LPF îl critică pe Burleanu

0
322

În ultimele săptămâni au apărut tot mai multe cazuri de COVID-19 care au amenințat continuarea campionatului din prima ligă, iar declaraţiile venite de la FRF şi LPF se bat cap în cap.
Președintele FRF, Răzvan Burleanu a cerut ca meciurile să nu se mai joace. Dar, LPF susține că cei de la CFR au revenit la antrenamente, Dinamo aşteaptă confirmarea de la DSP, astfel că meciurile se vor putea juca.
Justin Ştefan, secretarul general al LPF,
l-a contrazis pe Răzvan Burleanu. El anunță pierderi uriașe, iar cluburile vor pierde sume importante din drepturile TV. Cluburile primesc anual 28 de milioane de euro iar câncd a apărut varianta ca sezonul să nu se reia, compania care deţine drepturile cerea o treime din sumă în timpul pandemiei.
„Din punctul meu de vedere, acea declaraţie este una extrem de riscantă. Ea tinde să ducă la apariţia unor riscuri de a avea prejudicii financiare la nivelul tuturor cluburilor din Liga I. În momentul acesta suntem încă pe scenariul de a termina competiţia pe terenul de joc. Chiar astăzi am primit confirmarea din partea celor de la CFR Cluj că a fost închisă ancheta epidemiologică”, a declarat Justin Ştefan, Secretar General LPF.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.