Declarațiile pe propria răspundere și adeverințele se vor putea completa online

1
339

De acum, toți cei care vor să iasă din casă vor putea face asta cu ajutorul telefoanelor. De astăzi este activă platforma electronică formular.sts.ro pentru completarea online a declarațiilor pe proprie răspundere și a adeverințelor de angajator.

Platforma operaționalizată pe site-ul Serviciului de Telecomunicații Speciale le permite cetățenilor să completeze de pe telefon sau calculator câmpurile predefinite și, ulterior, să salveze documentele în format PDF. Menționăm că documentele necesită semnătura olografă pentru autentificarea acestora.

Este foarte important de menționat că datele personale nu sunt prelucrate de către STS, acestea rămân în telefonul/calculatorul utilizatorului.

Așadar, pe timpul verificărilor făcute de autorități, persoanele pot prezenta declarația pe proprie răspundere/adeverința de angajator direct de pe telefon (cu semnătură olografă aplicată) împreună cu actul de identitate, pe care personalul abilitat cu verificarea acestora le va putea fotografia.

Formular.sts.ro este singura platformă electronică avizată pentru completarea declarațiilor pe proprie răspundere/adeverințe de angajator. Orice alte astfel de platforme online NU beneficiază de acordul autorităților guvernamentale și nu se realizează în colaborare cu acestea. În acest sens, persoanele care doresc să își completeze cele două formulare online trebuie să aibă în vedere riscului folosirii, în mod nejustificat, a unor astfel de instrumente electronice pentru prelucrarea și folosirea fără drept a datelor personale.

1 COMENTARIU

  1. SERIOS,AMENZI URIASE?MA,VOI PE CINE CREDETI CA PACALITI(IMPLICIT-FURATI,JEGMANITI)?PE ASTIA DIN CHEKECI DE PE SEZATORI DE CE NU LE FACE NIMENI NIMIK?VA E FRICA DE DANSI,SAU COTIZEAZA CU MITA-SPAGA CA SA LASATI CIOKUL??SAU ASTIA CARE PLIMBA PISICA SAU DULAII CE LATRA PE LA DINAMO SPRE SEZATORII?DECIBELI MULTI DE LATRATUL ORATANIILOR NU SUNTETI CURIOSI DE LINISTEA PUBLICA A BLOCURILOR X-36-38 SI 40?SAU PRUNCII NOSTRI IS INCHISI IN CASA PE CAND PE SEZATORII VZ PLIN DE PURADEI.NICI O TREABA?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.