Dedicație la cote maxime: doi medici arădeni au rămas peste programul de muncă pentru a ajuta la Urgențe

2
1796

Doi medici dr. Ramona Ghișe și dr. Loredana Popescu se îndreptau spre casă, la ora 18.00, după ce, de azi dimineață au tratat pacienți – deși, teoretic, programul lor era până la ora 14.00!
Totuși s-au oprit în Unitatea Primire Urgențe să întrebe dacă mai pot da o mână de ajutor.

Deoarece UPU este plină de pacienți în așteptarea unui pat pe o secție Covid-19, unii cu forme medii, majoritatea cu forme grave cei doi medici au găsit, rapid cui să întindă mâna de ajutor! Au luat două paciente cu afectare pulmonară de 60 respectiv 70 la sută care necesitau ventilație non-invaziva și s-au ocupat de internare și de instalarea ventilatoarelor în Secția Ortopedie!
Medicii Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, indiferent de specialitate, au format o echipă închegată pentru ca împreună să putem învinge acest val pandemic extrem de agresiv!

2 COMENTARII

  1. Pentru o corecta informare: cele doua doamne dr nu sunt angajetele spitalului clinic judetean . Sunt venite prin detasare . de la DSP si spitalul sebiș . Deci dedicarea si abnegația danselor e fara limita ! Exemplu pt cei din spitalul judetean ! Multa sanatate si putere de munca. Multumim si ne mandrim cu dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.