Deian Sorescu extrem de dezamăgit după eșecul în fața lui Balauru

0
235

Deian Sorescu, căpitanul echipei Dinamo în vârstă de 23 de ani, a fost extrem de supărat la finalul partidei dintre UTA și Dinamo, după ce echipa sa a pierdut cu 1-0.

În minutul 36, Deian Sorescu putea să aducă un gol echipei, însă portarul Dragoș Balauru a reușit să apere penalty-ul lui Sorescu, iar UTA a rămas învingătoare.

Sunt foarte supărat și dezamăgit de mine. Vreau să îmi cer scuze colegilor pentru că au avut încredere în mine că voi putea marca azi și i-am dezamăgit. Vreau să îmi cer scuze. A fost greșeala mea și îmi asum.

E grea situația din clasament, cum a fost și până acum, dar noi trebuie să o scoatem la capăt. Avem puterea și cu siguranță vom reuși. Mai sunt șapte meciuri. Se pare că portarii care joacă mai puțin cu noi au un meci extraordinar. În seara asta ne vom gândi ce am făcut bine la meciul ăsta și de mâine ne vom gândi la meciul următor.

Există și plusuri. Nu le-am dat nicio ocazie. Dar ăsta e fotbalul și nu avem ce face, mergem înainte. Din zi în zi, apar mai multe probleme și pe noi pică”, a spus Deian Sorescu, la flash-interviurile de după meci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.