irimiaȘoimii Pâncota încheie primul sezonul din Liga a III-a din istorie pe teren propriu, cu vizita Dejului lui Dan Mănăilă. Trupa din Podgorie e în grafic și se pregătește să tragă linia peste un an în care și-a atins cam tot ce și-a propus, dar știe că are în față un adversar care n-a părăsit niciun teren străin cu capul plecat până acum!
„Avem meci dificil, cei de la Dej n-au pierdut niciun meci în deplasare, au echipă bună. Miza e doar statistică, noi suntem în obiectiv, dar parcă mai frumos sună locul 4 la final”, spune Cristi Irimia, căpitan, portar și antrenor secund al Șoimilor Pîncota.
„Se anunță un meci echilibrat, avem exact aceeași linie de clasament, ne despart doar două goluri, iar la ei am remizat, 2-2. E un meci pe care îl vom aborda la victorie, e ultima etapă, cum se spune – ultima impresie contează”, l-a completat apărătorul Remus Lung. Unul din cei mai experimentaţi oameni ai lui Dan Cuedan s-a declarat mulțumit cu ce s-a realizat la Pâncota: „Pentru primul an în Liga a III-a, parcursul a fost mulțumitor, chiar bun. Cu puțină atenție, puteam să ne batem chiar la locul I. Am demonstrat la meciurile importante că putem bate pe oricine în serie”.
Cu excepția lui Adrian Lengyel, suspendat trei etape după deja celebrul meci cu Hunedoara, toată trupa Șoi­milor e aptă de meci. Lipsește doar… finanțatorul Pavel Piroș, aflat într-o scurtă vacanță în Dubai. „Ne va fi foarte greu fără el, ne place să-l avem acolo în tribună, mai ales când dăm gol. E talismanul nostru norocos!”, a comentat Irimia.
Echipa probabilă: Irimia – Vițu, Lung, Românu, Filaret – Leucuța, Pavel, Mitu, Bulzan – Mihai, Burian.

Recomandările redacției