primar Paulis NicoaraRealizarea unei infrastructuri bune este dezideratul oricărei administrații locale, acesta însemnând dezvoltare, modernizare și implicit posibilitatea unor noi investiții generatoare de noi locuri de muncă. În această idee, la Păuliș s-au concentrat eforturi semnificative pentru realizarea de proiecte care să permită finanțarea unor astfel de obiective. Despre un astfel de moment ne vorbește primarul comunei Păuliș, profesorul Petru Nicoară.
„Astăzi (ieri – n. red.) s-a făcut predarea amplasamentului pentru lucrarea «Asfaltare străzi în comuna Păuliş» în prezența constructorului S.C Sylcontrans S.R.L, a proiectantului S.C Dromcons S.R.L, a dirigintelui de șantier și a celorlalți factori im­plicati în proiect. Acest proiect a fost aprobat și susținut de Ministerul Dezvoltării Regionale și Admini­stra­ției Publice București cu fonduri guvernamentale și locale.
A fost dat Ordinul de începere a lucrărilor pentru acest obiectiv de investiție începând cu data de 13 octombrie 2014. Constructorul va începe organizarea lucrărilor de șantier prin aducerea utilajelor precum: buldozer, cilindru etc. în localitatea Sâmbăteni pe străzile 7, 8 (stra­da cu Școala și blocul), astfel încât până sfârșitul anului să putem executa lucrările și pe o stradă din Păuliș la care se va finaliza canalizarea.
Sperăm să existe o preocupare deosebită din partea constructorului precum și a Primă­­riei Comunei Păuliș pentru executarea unor lucrări de calitate“ ne spunea primarul comunei Păuliș.
(F.B.)

  • observ spune:

    Speram sa se realizeze o lucrare serioasa su fundatie si tot ce e necesar nu doar o plma de asfalt peste noroi

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției