strazi PaulisMotiv de mare bucurie pentru localnicii comunei Păuliș dar în special pentru cei din localitățile Păuliș și Sâmbăteni: miercuri, 15 octom­brie s-a dat startul începerii lucrărilor la amplul proiect intitulat simplu: „Asfaltare străzi în comuna Păuliș, localitățile Sâmbăteni și Păuliș”.
Vestea bună ne-a fost împărtășită pe primul edil al comunei Păuliș, profesorul Petru Nicoară, care ne-a dat și câteva detalii semnificative despre ampla lucrare.
„Proiectul numit «Asfaltare străzi în comuna Paulis, locali­tăţile Sâmbateni și Păuliș» este un proiect aprobat de Ministerul Dezvoltarii Regionale și Admi­nistrației Publice, fiind în valoare de peste 40 miliarde de lei noi; în el este prevăzut asfaltarea a șapte kilometri de străzi în cele doua localităţi –  Sâmbăteni și Păuliș – proiect care se va derula în perioada 2014-2015. Miercurea trecută, în 15 octombrie, s-a dat ordinul de începere a lucrărilor și acestea au demarat pe strada nr. 7-8 din localitatea Sâmbăteni“ – a precizat primarul.
La aproape o săptămână de la demararea lor, edilul din Păuliș a făcut și câteva considerații vizavi de starea de fapt dar și cu privire la modul cum firma constructoare își face treaba.
„Lucrările sunt realizate de firma care a câștigat licitația, S.C. Silcontrans. S.R.L, lucrări care sunt în plină desfășurare în această localitate.
Sperăm ca până la sfârșitul anului 2014, firma constructoare să reușească să facă cel puțin 4 kilometri de drum asfaltat în cele două localități men­ționate: Păuliș și Sâmbăteni. Din verificările noastre în teren constatăm că firma care lucrează efectuează lucrări de calitate: la podețe, la intrările în curțile oamenilor, la rigolele de scurgere a apelor și sperăm că întreaga lucrare o să se finalizeze în bune condiții“ – a menționat edilul comu­nei Păuliș, Petru Nicoară.
(F.B.)

Recomandările redacției