Demetrescu limpezește apele la Sebiș: „Le mulțumim jucătorilor și antrenorilor pentru înțelegere, ce am promis se va rezolva”

0
272

Național Sebiș a produs surpriza eta­pei precedente în Liga a III-a, câștigând în „fieful” Dăeștiului lui Florin Costea (3-1) și obligă, oarecum, conducerea orașului să achite și ultimul salariu restant, dar și prima de victorie promisă sâmbătă. Radu Demetrescu, primarul interimar al Sebișului, susține că nu există probleme și echipa de fotbal își poate vedea de drumul său.
„Știu că mulți se bucură de răul altuia, dar în cazul Naționalului norii negri s-au risipit. Cei care ne vedeau aruncând prosopul au pierdut pariul. Într-adevăr, ne-am confruntat cu probleme dar s-au rezolvat. Le mulțumesc jucătorilor și antrenorilor pentru înțelegerea și răbdarea de care au dat dovadă și, așa cum le-am spus, ce am promis se va rezolva, iar ei își pot vedea de treabă. Și, după cum s-a văzut la ultima deplasare, o fac foarte bine. Ne-au produs o mare bucurie cu victoria de la Dăești, mai ales că au și fost lăudați pentru jocul practicat, ceea ce ne dă speranțe pentru ultimele cinci etape ale turului, din care vrem să scoatem cât mai multe puncte”, spune Demetrescu.
Acesta a comentat și despărțirea clubului de doi dintre juniorii titulari în prima parte a sezonului, Andrei Bărbuți și Raini Bandula. „Au plecat la cererea lor, dar avem destui fotbaliști în lot și antrenorul are de unde să le supli­nească lipsa. Bărbuți a fost primul plecat, a spus că vrea să meargă acasă, că nu s-a acomodat la depărtare de casă. Bandula s-a accidentat și are nevoie de 20 de zile de repaus, deci nu prea se mai putea conta pe el. În plus, el este și student la Baia Mare. Nu putem și nu vrem să ținem pe nimeni cu forța, avem nevoie doar de jucători concentrați și implicați în pregătirea jocurilor de fotbal”, a adăugat primarul interimar al Sebișului.
Pentru Național urmează două partide pe teren propriu, iar Demetrescu face apel la suporterii echipei: „Eu, personal, dar și restul persoanelor din condu­cerea orașului avem încredere în antrenor și jucători. Muncesc cu seriozitate și sigur vor veni și rezultatele, iar noi vom finanța activitatea așa cum a votat Consiliul Local Sebiș. Aștept suporterii să umple tribuna la următoarele două meciuri, ambele acasă, cu ACS Poli și, apoi, cu Șoimii Lipova”.
Într-adevăr, sâmbătă, de la ora 14, pe Arena „Crișana” ajunge formația „alb-violetă” pregătită de Silviu Bălace, aflată pe loc de retrogradare, pe penultimul loc în clasament. Ambele formații arădene cu care au jucat cu timișorenii în acest sezon, Progresul Pecica și Lunca Teuz Cermei, au ieșit învingătoare, cu 3-2, respectiv 2-1.
Formații probabile:
Sebiș: Moroz – Musea, Forizs, Hojda, Cornea – Pop, Roman – Susan, Chiș-Toie, Vereș – Balha.
ACS Poli: Mosoarcă – Sporin, Oprea, Chiriac, Podină – Dobrincu, Dorobanțu – Românu, Velcotă, M. Buga – R. Ochea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.