Cântăreaţa americană Demi Lovato a fost spitalizată de urgenţă, marţi, la Los Angeles, pentru o presupusă supradoză de droguri, artista fiind în stare stabilă în prezent, potrivit Mediafax.
Un purtător de cuvânt de la serviciul de pompieri din Los Angeles a declarat, marţi, pentru presă că o femeie în vârstă de 25 de ani a fost transportată la spital de la o adresă ce se potriveşte cu cea a lui Lovato, dar a refuzat să ofere detalii despre identitatea acesteia şi despre starea ei de sănătate.
Site-ul de ştiri mondene TMZ.com a dat publicităţii o înregistrare audio de la serviciile de urgenţă, în care cineva spune că Lovato este lipsită de cunoştinţă şi că i se administrează Narcan, un spray nazal folosit pentru tratarea supradozelor de opiacee.
Revista People a citat o sursă apropiată lui Lovato care spune că artista este în stare stabilă şi că supradoza nu a fost una de heroină, aşa cum se vehiculase iniţial în presă.
Fost star Disney, Lovato a făcut public faptul că suferă de dependenţe de diverse substanţe, de depresie şi de tulburări de alimentaţie. Într-un interviu din 2015 pentru revista Elle, Lovato a declarat că a vrut să se sinucidă încă de la vârsta de şapte ani.

Recomandările redacției