Demi Lovato, spitalizată de urgenţă pentru supradoză de droguri

0
417
Los Angeles, CA - Demi Lovato was rushed to the hospital after an apparent heroin overdose in Los Angeles. Demi was transported from a Hollywood Hills home to a Los Angeles hospital where she is being treated around noon on Tuesday. **File Photos** Pictured: Demi Lovato BACKGRID USA 24 JULY 2018 BYLINE MUST READ: MediaPunch / BACKGRID USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Cântăreaţa americană Demi Lovato a fost spitalizată de urgenţă, marţi, la Los Angeles, pentru o presupusă supradoză de droguri, artista fiind în stare stabilă în prezent, potrivit Mediafax.
Un purtător de cuvânt de la serviciul de pompieri din Los Angeles a declarat, marţi, pentru presă că o femeie în vârstă de 25 de ani a fost transportată la spital de la o adresă ce se potriveşte cu cea a lui Lovato, dar a refuzat să ofere detalii despre identitatea acesteia şi despre starea ei de sănătate.
Site-ul de ştiri mondene TMZ.com a dat publicităţii o înregistrare audio de la serviciile de urgenţă, în care cineva spune că Lovato este lipsită de cunoştinţă şi că i se administrează Narcan, un spray nazal folosit pentru tratarea supradozelor de opiacee.
Revista People a citat o sursă apropiată lui Lovato care spune că artista este în stare stabilă şi că supradoza nu a fost una de heroină, aşa cum se vehiculase iniţial în presă.
Fost star Disney, Lovato a făcut public faptul că suferă de dependenţe de diverse substanţe, de depresie şi de tulburări de alimentaţie. Într-un interviu din 2015 pentru revista Elle, Lovato a declarat că a vrut să se sinucidă încă de la vârsta de şapte ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.