Demolați pe „Dan Păltinișanu”: ACS Poli – Național Sebiș 8-0 (7-0)

0
144

sebispoliEchipa arădeană din fruntea seriei a IV-a a Ligii a III-a a început dezastruos seria meciurilor de pregătire. Dacă în fața Pâncotei și UTA-ei nu a izbutit niciun gol, ACS Poli a scuturat plasa porții sebișene de nu mai puțin de opt ori (!?). Mai mult, șapte dintre reușite au venit în prima parte, când gruparea de pe malul Crișului Alb a folosit mulți dintre fotbaliștii cu pretenții de titulari în retur.
Prima parte s-a disputat într-un singur sens. Timișorenii au înscris gol după gol ca la antrenament, prin Boldea (10 și 53), Henrique (38 – pen), Bărbuț 42, Trandu (43), Chipirliu (46) și Popovici (48). Se poate spune că a fost și o perioadă ceva mai echilibrată, între primul și al doilea gol al gazdelor, însă fără ca Smaranda și Pap să aibă de lucru.
Cu o formulă total schimbată, ACS-ul a mai redus puțin motoarele după pauză, însă și fotbaliștii sebișeni care au venit de pe bancă au fost ceva mai conectați la meci. Între ei, Dodo Digbeu s-a remarcat cu câteva execuții bune la construcția jocului, iar Susan și Străuț au apărut bine la finalizare, însă Naționalul nu avea să reușească nici măcar punctul de onoare. De înscris au făcut-o tot bănățenii, prin Rody, în minutul 91. De menționat că testul de pe Bega
s-a desfășurat pe durata a 120 de minute.
Formații:
ACS Poli (repriza I): Smaranda – Melinte, Scutaru, Cânu, Bălace – Nikiema – Popescu, Trandu, Boldea – Bărbuț, Henrique. Au mai jucat:
Pap – Popovici și Chipirliu.
ACS Poli (repriza a II-a): Pap – Belu, Bocșan, Todorov, Neagu – Keita, Dragomir, Poparadu – Doman – Chipirliu, Popovici. Au mai jucat: Montenegro, Rody, Nanu, Motreanu și Lazăr.
Național Sebiș (repriza I): Miron (40 Merșca) – Miheț, Bier, Mardare, Mureșan – Lazea, Corcoveanu – Huiban, Bozian, Călin – Sulea.
Național Sebiș (repriza a doua): Merșca (80 Șoltesz) – Toader, Bier, Dicu, Neacșu – Apostol, Străuț – Susan, Digbeu, Roman – Sulea (80 Bîrdan).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.