CSU Oradea s-a întărit în această vară, dar insuficient pentru a fi măcar un minut în cărți pentru un rezultat pozitiv la Arad, în meciul cu handbalistele Crișului. În cadrul etapei a IV-a a Diviziei A, elevele lui Sebas­tian Tudor au făcut o adevărată demonstrație de forță în sala UAV-Mihai Botez în fața a aproximativ 150 de spectatori și rămân pe primul loc în clasamentul Seriei D, la egalitate de puncte (10) cu Târgu Mureșul, dar cu un golaveraj superior.
Cu multă poftă de joc și cu tot mai puține puncte slabe, Crișul a făcut spectacol, înscriind pe lista marcatoarelor nu mai puțin de zece jucătoare. De altfel, toate jucătoarele în „alb-albastru” au intrat pe teren pentru un adevărat antrenament cu public. S-a terminat 33-24, după 15-8 la pauză, în timp ce în aceeași rundă, Târgu Mureș a câștigat la Baia Mare, cu Marta, 35-24, iar Reșița la Tmișoara, cu 25-22.
„Fetele au făcut un joc complet, confirmând seria bună începută în acest sezon. Echipa se leagă din ce în ce mai bine, noile transferuri au fost integrate în grup și în schemele antrenorului, o mai așteptăm doar pe Milica Golusin alături de noi. Încă așteaptă viza, nu cred că va putea fi folosită la Reșița. Cu ea sau fără ea, vrem să câștigăm și săptămâna viitoare și să rămânem în fruntea clasamentului. Le mulțumim fanilor pentru susținere, autorităților locale din Chișineu Criș și sponsorilor noștri”, a spus la finalul partidei Lucreția Vartolomoei-Cășuțiu, managerul echipei de handbal a Crișului.
Au jucat și au marcat pentru Crișul: Boldor 8, Klimek 5, Cuiu 5, Puț 4, Petruse 3, Damian 3, Cherecheși 2, Vrabie 1, Pop 1, Haidu 1, Nastasă, Corha, Popeanu, Vezentan.

Recomandările redacției