Denis Rusu va face parte din lotul Campioanei României

0
226

CFR Cluj a câștigat al patrulea titlu consecutiv în Liga 1 și a început o serie de transferuri importante. Mijlocașul celor de la UTA a fost vizat de cei de la CFR Cluj care i-au făcut și transferul pentru acest sezon. Mijlocașul de bandă născut în 2001, va fi eligibil pentru regula U21 și în sezonul următor.

Cu toate că UTA a făcut o ofertă bună pentru, cei de la CFR Cluj au făcut o ofertă ceva mai bună iar cei de la de la Șoimii Lipova, nu au putu să o refuze.

Sunt fericit că am jucat un an la UTA, le mulțumesc colegilor pentru că m-au susținut și m-au îndrumat.

Dar, cele mai sincere mulțumiri merg către domnul antrenor Laszlo Balint, care a avut încredere în mine și m-a încurajat chiar și atunci când nu am avut evoluții prea reușite. Se termină contractul meu cu UTA și le doresc succes tuturor pe mai departe în Liga I. Din vară voi fi jucătorul lui CFR Cluj, campioana României, nu am putut să o refuz.

Va fi o provocare imensă pentru mine, este visul copilăriei mele, să pot să ajung să joc, de ce nu, în cupele europene. Mulțumesc foștilor colegi de la Lipova, antrenorului Flavius Sabău, care m-a șlefuit, dar și președintelui Radu Pop, care mi-a fost mereu aproape când am avut nevoie de sprijin și îndrumare. Mă bucur că domnul președinte nu a dat curs ofertelor primite în vara trecută înainte de a fi solicitat de UTA și am putut să joc la revenirea în Liga I a acestei formații de mare tradiție, acolo unde îi este locul.

Am un mare regret, că nu am jucat pe noua arenă cu miile de suporteri minunați în tribune, cărora le port un deosebit respect pentru cum au fost alături de noi, așa cum au putut în condițiile pandemiei. Acum trebuie să mă gândesc la viitorul meu și aștept cu nerăbdare să îmbrac tricoul campioanei României din ultimii patru ani. Mulțumesc Arad, au fost 3 ani și jumătate fantastici pentru mine”, a transmis fostul mijlocaș al „Bătrânei Doamne”, potrivit Prosport.

În prima stagiune jucată în carieră la Liga 1, Denis Rusu a bifat 36 de apariții în tricoul UTA-ei Arad, reușind două goluri și alte două pase decisive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.