Dennis Man a gustat prima înfrângere în Serie B

0
198

Echipa din care face parte arădeanul Dennis Man a avut un start bun de sezon, asta și din pricina evoluțiilor bune ale arădeanului și ale celuilalt român din echipă, Valentin Mihăilă.

Duminică seara, Parma a jucat pe teren propriu cu Cremonese, echipă care în patru etape a adunat nouă punte, trei victorii și o înfrângere.

Mihăilă a marcat în minutul 73, când scorul era 2-0 pentru cei de la Cremonese, însă Enzo Maresca l-a înlocuit totuși în minutul 86. Cel mai probabil pentru a evita eliminarea deoarece românul avea deja un galben.

La finele partidei tabela de scor a arătat 2-1 pentru Cremonese, iar echipa lui Man a suferit prima înfrângere în Serie B din acest sezon.

Spre deosebire de etapa trecută, când Parma a învins cu 4-0 pe Pordenone și Man a reușit să marcheze, acum fostul jucător de la UTA și FCSB nu a reușit să mai fie decisiv. Antrenorul italian al Parmei a decis să-l schimbe în minutul 84, chiar dacă gazdele erau conduse și căutau golul egalizator, scrie digisport.ro.

După patru etape, Parma ocupă locul 8 în clasament cu 7 puncte. Clasamentul este condus de Pisa, cu 12 puncte, și de Brescia cu 10 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.