Echipa din care face parte arădeanul Dennis Man a avut un start bun de sezon, asta și din pricina evoluțiilor bune ale arădeanului și ale celuilalt român din echipă, Valentin Mihăilă.

Duminică seara, Parma a jucat pe teren propriu cu Cremonese, echipă care în patru etape a adunat nouă punte, trei victorii și o înfrângere.

Mihăilă a marcat în minutul 73, când scorul era 2-0 pentru cei de la Cremonese, însă Enzo Maresca l-a înlocuit totuși în minutul 86. Cel mai probabil pentru a evita eliminarea deoarece românul avea deja un galben.

La finele partidei tabela de scor a arătat 2-1 pentru Cremonese, iar echipa lui Man a suferit prima înfrângere în Serie B din acest sezon.

Spre deosebire de etapa trecută, când Parma a învins cu 4-0 pe Pordenone și Man a reușit să marcheze, acum fostul jucător de la UTA și FCSB nu a reușit să mai fie decisiv. Antrenorul italian al Parmei a decis să-l schimbe în minutul 84, chiar dacă gazdele erau conduse și căutau golul egalizator, scrie digisport.ro.

După patru etape, Parma ocupă locul 8 în clasament cu 7 puncte. Clasamentul este condus de Pisa, cu 12 puncte, și de Brescia cu 10 puncte.

Recomandările redacției