Dennis Man a marcat în ziua în care a schimbat prefixul

0
637

Duminică, Dennis Man și-a sărbătorit schimbarea prefixului cu un gol, al doilea al partidei câștigate cu 4-1 de echipa sa contra Viitorului și al doilea al său din acest campionat. A fost o fază frumoasă în minutul 52, când o minge a circulat rapid cu pase dintr-o bucată de la Jakolis în careu la Tănase care a retrimis pe stânga la Rusescu, acesta a șutat în fața porții de unde Man a executat o formalitate din doi metri.
„Am urcat pe primul loc, după un meci bun. Am suferit, la un moment dat Viitorul ne-a pus probleme. Dar nu ne-am dat bătuți, am muncit până la final. Toată lumea știe că Viitorul are o echipă foarte bună, cu jucători tehnici. Țin bine de minge și chiar cu un om în minus ne-au pus probleme. Sperăm să se regleze lucrurile la noi. Se pare că a început să ne iasă și avem rezultate”, a declarat Dennis Man pentru Digisport la finalul partidei de la Ovidiu.
Celălalt fost utist din lotul FCSB-ului, portarul Cristi Bălgrădean, s-a accidentat în a doua repriză a partidei și a fost schimbat cu tânărul Andrei Vlad (minutul 64).
„Nu am apucat să vorbesc cu el, dar e portarul nostru numărul unu și sper să fie apt cât mai repede”, au fost cuvintele lui Man despre situația lui „Pufi”, suspect de probleme musculare.
Conform presei din Italia, clubul AS Roma ar fi oferit 12 milioane de euro pentru Man, cea mai mare sumă dată oficial până acum pentru transferul său, dar patronul Becali nu vrea să audă deocamdată de vreo despărțire de arădeanul plecat de la UTA în urmă cu două sezoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.