La mijlocul lunii septembrie, atacantul arădean Dennis Man, care evoluează pentru clubul italian de Serie B, Parma Calcio, a fost depistat pozitiv la virusul SARS-COV 2 și forțat să ia o pauză din activitatea fotbalistică. Din această cauză a pierdut atât trei jocuri de campionat ale echipei sale cât și meciurile echipei naționale cu Germania respectiv Armenia.

Dennis a revenit pe teren duminică după-amiaza în partida pe care Parma a disputat-o pe teren propriu cu Monza. Man a jucat 83 de minute, având o evoluție bună, fiind implicat în numeroase faze periculoase. Distribuit ca de obicei în banda dreaptă, jucătorul arădean a intrat destul de mult în centru de unde a expediat trei șuturi periculoase spre poarta adversă însă de fiecare dată mingea a trecut foarte puțin pe lângă poartă. De asemenea, Man i-a pus pe tavă compatriotului său Mihăilă o minge pe care scria 1-0, însă fostul jucător al Universității Craiova a ratat ținta. Publicația „Parma Live“ la notat cu 6 și a descris astfel evoluția sa: „Trăiește din explozii, iar când se aprinde, mereu creează ceva periculos.“

Din păcate pentru Man și colegii săi, în ciuda faptului că a avut numeroase ocazii și a jucat mai bine de 30 de minute în superioritate numerică, Parma n-a reușit să câștige, meciul încheindu-se cu scorul de 0-0. Este al cincilea meci consecutiv fără victorie pentru parmegiani care se află în acest moment pe locul 12, unul total nesatisfăcător dacă ținem cont de obiectivul echipei, care este promovarea. În etapa viitoare, echipa lui Man se deplasează pe terenul Regginei, echipă aflată pe locul 9, meci în care fostul atacant al UTA-ei are ocazia să își îmbogățească zestrea de realizări din acest sezon. Dennis Man are bifate 6 jocuri în ediția curentă de campionat, dintre care 5 din postura de titular. A contabilizat până acum două goluri.

Recomandările redacției