Dennis Man, accidentat în continuare după meciul cu Crotone

0
115
Sursa foto- Credit Massimo Paolone/LaPresse, Profimedia Images
Sursa foto- Credit Massimo Paolone/LaPresse, Profimedia Images

Dennis Man a suferit o accidentare destul de urâtă în meciul dintre Parma și Crotone încheiat scor 3-4. Acesta a ieșit la scurt timp de pe teren după ce s-a întins după o minge. Fotbalistul transferat în ianuarie de la FCSB rămâne indisponibil pentru ultimele două runde când Parma va întâlni Sassuolo și Sampdoria, cu toate că Parma a retrogradat matematic în Serie B.

Dennis Man a fost printre cei mai activi jucători ai echipei în acest sezon de primăvară, iar Parma nu este dispusă să îi cedeze în vară, pentru a forța revenirea în Serie A după un singur sezon în al doilea eșalon fotbalistic din Italia.

Marcello Carli, managerul sportiv al clubului, nu vrea să renunțe la jucătorii buni ai echipei sau cel puțin va încerca să păstreze pe cei mai importanți jucători, în special pe cei tineri, așa cum este cazul lui Dennis Man și al lui Valentin Mihăilă.

Un lucru este sigur, acela că Parma o va lua de la capăt cu jucătorii tineri care vor rămâne cu toții: de la Man, la Mihăilă și la Sohm. Clubul va decide cine rămâne și cine pleacă. Avem o putere pe care alții nu o au și vom lua deciziile pe baza ideilor noastre.

Pe toți cei ce vor rămâne, noi îi considerăm puternici. Cei mai buni nu vor pleca!”, a declarat Marcello Carli.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.